F.U.R.I.A 2.0

KAIPAATKO MENOA JA MEININKIÄ JUHLIISI?  TILAA KLUBIVERSIO F.U.R.I.A. 2.0

Barokin virtuoottinen koristeellisuus ja konemusiikin kiihkeät dance-rytmit sulautuvat yhteen La Furia delle Costellazioni -teoksessa. Antonio Vivaldin tunnettuja barokkiaarioita ja nykypäivän elektronista tanssimusiikkia (EDM:iä) yhdistävän teoksen klubiversion  F.U.R.I.A. 2.0 voit nyt voi tilata yrityksesi juhliin!

Teos taipuu monelle erilaiselle ja -kokoiselle estradille, moderneista teknoklubeista teatterisaleihin. Esityksen keston voi räätälöidä tilaisuuteen sopivaksi. Pienimmillään tuomme teoksen tapahtumaasi yhden laulajan ja dj:n kanssa, jolloin esityksen kesto voi olla esim. 15-30 minuuttia. Konserttimaisessa klubiversiossa yhden laulajan ja yhden tanssijan kombo tulkitsee otannan aarioita, jotka instrumentaaliteknovälikkeet sitovat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Esitystä seuraava juhlakansa integroituu osaksi tanssia, laulua ja musiikkia yhdistävää elävää esitystä. La Furian klubiversio jalkauttaa oopperan epätavanomaiseen ympäristöön, sinne missä dj:t soittavat teknoa ja tanssittavat soittolistoillaan yökerhobailaajia.
Musiikillisilta ja tuotannollisilta ratkaisuiltaan La Furia delle Costellazioni hakee vertaistaan maailmanlaajuisesti. Esitykselliset ihanteensa se löytää tämän päivän rock- ja pop-maailman täyden audiovisuaalisen viihdykkeen tarjoavista lavaspektaakkeleista. Teos herätti valtavaa kiinnostusta mediassa ja se esitettiin loppuunmyydyille katsomoille.
“Ooppera Skaalan uhkarohkea hyppy kannattaa: työryhmä musiikista vastanneen Visa Oscarin johdolla on onnistunut luomaan kokonaan uudenlaisen teoksen… Irrotettuna barokin rakenteista ne (aariat) ovat todellista alkuheviä: jäätäviä koloratuurispiraaleja, hurjia hyppyjä ja katarttista tykitystä.”  Auli Särkiö, Rondo Classic
Kuuntele La Furia 2014:
Agitata da due venti (Griselda)
Pyydä tarjous: toimisto@panel03.planeettaweb.fi tai p. 050 4315087/ Aija Kelly

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna